Κτήμα Βραδή
Κτήμα Βραδή

Το Κτήμα Βραδή είναι μια νέα πρόταση που προτείνεται από την διεύθυνση του Luna d’argento. Απέχει ένα χιλιόμετρο από το χωριό Άνω Κορακιάνα, στην καρδιά μιας από τις πιο όμορφες εξοχικές περιοχές της Κέρκυρας. Περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και επιβλητικά κυπαρίσσια και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για γάμους, βαφτίσια, party αρραβώνων, συνέδρια, gala, επαγγελματικά events και prive party.

Ο πανέμορφα σχεδιασμένος κήπος, με τους παραδοσιακούς λιθόχτιστους τοίχους και τα πλακόστρωτα μονοπάτια, τον μοναδικό καταρράκτη και τον ρομαντικό φωτισμό δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας.

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για την τέλεση λειτουργιών όπως γάμων και βαφτίσεων ενώ ταυτόχρονα ο καλοδιαμορφωμένος  κήπος παρέχει άπλετο χώρο για εσάς και τους καλεσμένους σας πριν την δεξίωση.  Το χαμηλότερο επίπεδο του κτήματος το οποίο αποτελεί τον χώρο εστίασης και διασκέδασης είναι καλυμμένο με πέργολα και πλακοστρωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενεί με άνεση 500 καλεσμένους καθιστούς.
ΑΝΩ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 49083 / ΤΗΛ: 26630 22531; 6944578015 / 6946708707 / E-MAIL
Κέρκυρα Ελλάδα, Κέρκυρα χώρος δεξιώσεων, Κέρκυρα ελληνική βράδια, εξωτερικός χώρος εκδηλώσεων Κέρκυρα Ελλάδα, κτήμα Κέρκυρα,  Κέρκυρα γάμοι, βαφτίσια, louna nt'artzento, αρραβώνες, συνεδριάσεις, gala, επαγγελματικά events, prive πάρτι, χοροί, εκδηλώσεις, τελετές, μπουζούκι, παραδοσιακές ελληνικές βραδιές, συρτάκι, ζεμπέκικο, τσιφτετέλι, εκμάθηση ελληνικών χορών, διασκέδαση σε διακοπές στην Ελλάδα 2007, ζωντανή μουσική Κέρκυρα, φαγητό και κρασί Κέρκυρα, φολκλορικές βραδιές Ελλάδα, Άνω Κορακιάνα, Ελληνική Βράδια  Κορακιάνα, μεγάλο κέντρο διασκεδάσεως Ελλάδα, παντρευτείτε στην Κέρκυρα, εκδρομές Κέρκυρα
Κτήμα Βραδή
βαφτίσια
συνέδρια
gala
γάμους
Το εστιατόριο που στεγάζεται στο χώρο αποτελεί μια  ιδανική λύση για  να γιορτάσει κανείς κάποιο ευχάριστο γεγονός το χειμώνα, με χωρητικότητα 150 ατόμων σε ένα ευχάριστα μοντέρνο περιβάλλον.

Υπάρχει μεγάλος χώρος ιδιωτικού πάρκινγκ.